Min cha bangi

December 16, 2017

Min Cha Bamboo Salt Milk Tea : Teh Tarik Garam Buluh

Biasa kita dengar Garam Buluh ni orang letak dalam kopi. Nak-nak lagi Kopi Viral Garam Buluh Min Kaffe. Habis kalau anda tak minat kopi macam mana? […]
March 23, 2018

Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum! . Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk […]
March 23, 2018

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak […]
Whatsapp Me😄