min kaffe bangi

March 23, 2018

Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum! . Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk […]
March 23, 2018

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak […]
May 12, 2018

Trial Pack Set Kempis Perut (Min Kaffe, Min Cha & Garlic Tablet)

Anda selalu dengar tentang Set Kempis Perut ni? Tapi tak pernah rasa Min Kaffe, Min Cha atau Garlic Tablet Hai O. Banyak testimoni cakap bagus, yeke? […]
December 8, 2018

Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu […]
Whatsapp Me😄