Pakar premium beautiful

April 28, 2019

BOLEH KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL ASING-ASING ATAU LOOSE ITEM?

Ada yang tanya sis, Premium Beautiful ni boleh beli asing-asing tak? Boleh ke beli loose item by piece? Contoh nak beli Long Bra saje, atau Waist […]
March 17, 2019

Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?

Haa alhamdulillah sedap ikan puyu masak lemak cili api tadi, mak sis masak. Hehe. dah kenyang baru laa boleh menulis💃 Ni laa sis nak jawab ada […]
February 26, 2019

Cantikkan Bentuk Payudara Semula Dengan Short Bra Premium Beautiful

“BRA TU SUITS ME WELL” Alhamdulillah. Ini story one of my client yang berpuas hati sebab #PremiumBeautifulShortBra yang sis quote untuk dia adalah sangat ngam dengan […]
November 20, 2018

Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, […]
Whatsapp Me😄