peluang perniagaan

August 18, 2016

Zaman Study Dulu-Dulu

Tetiber kann petang macam ni nak throwback sikit masa zaman study Ni memang Olin copy sebijik sebijat dari post entry kat blog lama Olin. Heheh Since dah lama […]
October 3, 2016

Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager (March 2016)

Assalamualaikum uols ? Alhamdulillah.. Sejak Olin join bisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ni, Olin perasan yang setiap pencapaian kita dalam bisnes sentiasa dihargai. Actually this […]
November 4, 2016

Premium Beautiful Masterclass

Assalamualaikum..  You all buat apa tu? Now dah pukul 12 tengah malam Olin start type entry ni. Actually tadi tengah nak pulun buat assignment but nak […]
November 20, 2016

TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua […]
Whatsapp Me😄