premium beautiful putrajaya

April 1, 2017

Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, […]
May 27, 2017

Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm! Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi […]
June 5, 2017

Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! . Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan […]
August 31, 2017

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak […]
Whatsapp Me😄