throwback

August 18, 2016

Zaman Study Dulu-Dulu

Tetiber kann petang macam ni nak throwback sikit masa zaman study Ni memang Olin copy sebijik sebijat dari post entry kat blog lama Olin. Heheh Since dah lama […]
October 3, 2016

Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager (March 2016)

Assalamualaikum uols ? Alhamdulillah.. Sejak Olin join bisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ni, Olin perasan yang setiap pencapaian kita dalam bisnes sentiasa dihargai. Actually this […]
May 24, 2017

Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas […]
March 23, 2018

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak […]
Whatsapp Me😄